Prilagodba, razvoj i komercijalizacija golivecard AR

video usluge društva Proširena Stvarnost

OPIS PROJEKTA

Projekt je prijavljen na ‘Poziv na dostavu projektnih prijedloga Inovacije novoosnovanih MSP-ova- II faza’ iz operativnog programa Konkurentnost i Kohezija koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Cilj ovog projekta je da prilagodimo i nadogradimo golivecard AR uslugu i komplementarnu golivecard aplikaciju sa ciljem da se ponudi malim i srednjim poduzećima koje se bave prodajom tiskovina ili koja koriste tiskovine za promotivne aktivnosti ili za educiranje potrošača o svojim proizvodima i uslugama jeftin i brz način za digitalno „oživljenje“ svojih tiskovina putem AR-a bez potrebe za razvijanjem vlastite mobilne aplikacije.

Osnovna usluga se sastoji od prikazivanja AR videa s ugrađenim akcijskim web linkovima pomoću golivecard aplikacije na slici koja se nalazi u tiskovini. Uz osnovnu uslugu AR proširenja tiskovina, nude se i dodatne usluge u smislu savjetovanja te implementacije marketinških kampanja pomoću golivecarda.

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI

Naša vizija je postati globalni lider na tržištu mobilnih AR aplikacija za promociju malih i srednjih poduzeća te biti priznat kao najkreativnija AR kompanija na svijetu, a sve to uz sigurno, održivo i profitabilno poslovanje te vrhunsku radnu atmosferu punu zabave i izazova.

Da bismo to postigli do sada smo

  1. identificirali specifičnu tržišnu potebu za kreativnim AR rješenjem visoke dodane vrijednosti
  2. identificirali visoko profitabilan i jedinstven poslovni model koji je globalno skalabilan te
  • razvili brzo MVP (eng. „minimum viable product“, hrv. minimalni održivi proizvod) i testirali ga na tržištu.

U iduća 24 mjeseca planiramo

  1. implementirati feedback sa tržišta te iterirati do optimalnog rješenja
  2. ostvariti dovoljno prihoda za osigurati zapošljavanje dio postojećeg projektnog tima
  • pripremiti financiranje, organizaciju i tim potrebne za globalno skaliranje.

Dugoročno planiramo

  1. i) dovesti strateškog investitora u organizaciju sa globalnim utjecajem u industriji poslovnog softvera za promotivne svrhe i već ostvarenim uspjehom u skaliranju i optimizaciji takvih rješenja te globalno skalirati optimizirano rješenje i ostvariti stabilan i snažan rast prihoda te postići vodeći udio na tržištu AR mobilnih aplikacija.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA I IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU

Ukupna vrijednost projekta je 344.278,00 kn od čega je 289.193,52 kn bespovratna deminimis potpora a 55.084,48 kn su vlastita sredstva.

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA

1, listopad 2019 – 30, rujan 2020.

KONTAKT OSOBA

Ivan Tomljenović – ivan.tomljenovic{@}golivecard.com.

Projekt je financirala Europska Unija iz Kohezijskog fonda.